Translate

maandag 23 april 2018

Spannend!

Even een kort berichtje.Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een quiltframe gekocht! En wel eentje voor het machinaal quilten. Je maakt dan van je naaimachine een semi-longarm.
Het is een enorm gevaarte, maar dan heb je ook wat!


Hij staat nog niet helemaal goed, en de machine is er nog niet op geïnstalleerd, dus ik heb nog wel wat te doen de komende dagen, maar het quilten van de 4 tops die klaar liggen komt nu wel een stapje dichterbij! En ja, je ziet het goed, hij staat in mijn niet zo heel grote woonkamer! Nu ik alleen ben mag ik dat natuurlijk zelf bepalen! En, als de 4 quilts zijn weggewerkt dan verhuist het frame naar boven hoor, maar ik bedacht dat het zomers boven veel te warm is, en met een tuin op het westen vaak buiten ook veel te warm, en dan kan ik heerlijk koel in de woonkamer machinaal free motion quilten. Hoe fijn is dat!
En ja, de quilts die klaar liggen om eindelijk afgemaakt te worden zijn natuurlijk allereerst Gertruds' Coverlet die ik in juli kado moet doen, mijn eigen Dear Jane, dan de 1865 Passion Sampler en natuurlijk de Antieke van Guute.
Ik heb er zin aan!

Zwaai, Mar

2 opmerkingen:

Jane in Cumbria zei

Hallo Mar, bedankt voor je reactie op mijn blog. Je staat op no-reply, dus ik reageer hier maar. Een dezer dagen hoop ik weer eens een blogje te schrijven. Problemen gehad met mijn hand, dus ik kon niet veel handwerken, maar het begint beter te gaan! Groetjes, Jane

Annelies zei

Succes ! Zelf ben ik geen machinemens, dus quilt (langzaam) met de hand.