Translate

donderdag 24 september 2015

Brief voor Jane (4)

Lieve Jane,

C4 Tic Tac Toe
Vandaag alleen even een kattebelletje, want ik kan je weer een paar blokjes showen! Nu de lampjes weer eerder aangaan en de herfst echt is aangekomen, geniet ik extra van het maken van je heerlijke blokjes, die soms een ware uitdaging zijn!
C5 Eye of the Cyclone

Ik ben inmiddels bij de derde rij aanbeland, dus nog heel veel blokjes en rijen te gaan, maar ik geniet ervan. Het is alsof je een heel dik boek leest; je hebt je net lekker ingelezen en je weet dat het einde nog lang niet in zicht is!!

Wist je trouwens dat er dames zijn die jouw quilt voor de tweede keer maken, en dan in blokjes van 2"! Ja, je leest het goed, zo'n 5 centimeter! Hoewel ik best kleine handen heb vind ik normaal de stukjes soms wel heel klein, laat staan als ze minder dan de helft worden! Wat een gekte, niet!
Gelukkig zit er voor mij genoeg uitdaging in het originele formaat, want daar heb ik mijn handen toch echt aan vol!
C6 Ashley's Aura

Zo, nu ga ik nog even verder met het laatste blokje, en ik wil nog wat blokjes voorbereiden, en straks komt mijn kleinzoon tussen de middag een broodje eten. Normaal doet hij dat thuis, maar zijn moeder is er niet en dan blijft hij normaal over op school, maar hij had bedacht dat hij het gezelliger vindt om bij zijn oma te eten. Hij heeft me beloofd dat hij eitjes voor ons gaat bakken. Vorige week is hij 10 geworden, dus het wordt al een hele vent!

C7 Megan's Mountain Laurel
(ik moet nog wel de 4 diamantjes op de hoeken appliceren)

Lieve groet van Mar

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Mooie blokjes heb je gemaakt en je hebt gelijk ik vind deze al zo klein laat staan nog kleiner. Knap hoor. Veel plezier met je kleinzoon.

Marlies zei

Watfijn dat je Dear Jane er weer bij hebt gepakt. De blokjes worden zo mooi en ik vind het echt genieten hoe jij je brieven aan Jane schrijft!

My name is Riet zei

Wat een lief briefje aan Jane weer en wat zijn je blokjes mooi geworden. Je schiet lekker op.
Lieve groet van Rietje

Marlies Mansveld zei

Hoi Mar,
Ik heb je genomineerd voor de Lovely blog award vanwege de inspiratie die je altijd geeft met de mooie quiltplaatjes en prachtige brieven aan Jane!
Liefs, Marlies

Mrs. Sutherland zei

Dat is heel lief van je Marlies! Dank je!