Translate

woensdag 17 april 2024

Pronk perikelen

Inmiddels hebben we als MerkWaardig de ledendag achter de rug, en wat was het een succes! Meer dan 200 leden waren zaterdag in Nijkerk aanwezig, en het liep echt storm bij de Proeverijen. Ook was er van ons een enorme stand met tweedehands boeken en Simone was er van  Soed Idee met weer een prachtige stand. 

Er was veel belangstelling voor de aanwezige pronkrollen. Zo was Jeanne Cobben er, bekend van haar blog merklapperie. Haar pronkrol is één van de mooiste in haar soort. Ik vertelde wat mensen dat ik ook begonnen was aan een pronkrol, en verschillende mensen gaven aan daar ook wel belangstelling voor te hebben.

Daarom besloot ik zondagavond laat om voor MerkWaardig een groep aan te maken op Facebook, de MerkWaardige Pronkers, en dat ging zo'n beetje viraal. Ongelooflijk wat een belangstelling, aanmeldingen en berichten volgden er en wat een enthousiasme bij de mensen! Inmiddels zijn er al 240 Pronkers!!

En eindelijk, na alle dukte van de laatste maanden, is er tijd vrijgemaakt om zelf ook te handwerken, zeker vandaag op Peperdag! Gisteravond de mooie M afgemaakt, en nu verder met het filet doorstopwerkje. Dit is een stuk van een redelijk groot patroon en daarom verwerkt op een stuk Gardisette van de Kringloop, maar de volgende wordt keurig op zelf gecreëerd raster geborduurd hoor vóór ik te maken krijg met de Pronkrollenpolitie!

Zwaai, Mar

1 opmerking:

Ineke zei

Wat gezellig dat je weer bent gaan Blogger. Leuk dat je zo enthousiast bent met Merkwaardig, ga zo door. Groetjes, Ineke